OBSERVATORY PARK

Located in Observatory Park, this house had an unused room located in an awkward space by the kitchen. The couple had goals of turning the room into a functional adult getaway to unwind at the end of the day. Two walls came down and were replaced with one big glass wall with an internal floating fireplace. The industrial style room has a custom barn door, cascading pendant lights, and layers of natural material using wood, metal, and leather.

Before & After

Related Projects

W 31st Ave

This client, and his wife purchased his childhood home and wanted to make the master suite more functional while showcasing the outside scenery in the backyard.

Delgany St

This downtown Denver project includes an ultra modern, gorgeous kitchen.

E Kentucky Ave.

Factor worked with the client to improve the look and feel of the entire interior of the home, repainting all surfaces in the house and designing and building unique custom built-ins that maximize the existing space.

CONTACT US

Ready to invest in your home and yourself? Let’s discuss your next luxury design-build project.

CONTACT US

© 2022 Factor Design Build. All rights reserved. Privacy Policy Terms & Conditions Site by 00:OT