DENVER, CO

Located in South Park Hill, the young family of four wanted to open up the layout of their historical home while preserving its character. The master bathroom and master closet had been lacking functionality and space and needed an update. The new traditional styled bathroom was enhanced with a modern color scheme, octagon dot ceramic mosaic tile, a free standing tub, and tower cabinets to allow for maximum storage. The children’s bathroom, while limited by space, was reconfigured with shared storage cabinets between separate vanities. Lastly, the fireplace was remodeled with traditional trim work, mixed with subtle blue ceramic tile. The dining room space is defined and stands out on its own by adding a trim frame and wallpaper to the ceiling.

Before & After

Related Projects

Bellaire Street

Designs for this second story addition were created to match the rest of the house and create the same feeling wherever you went.

Cherryville Road

This home in Greenwood Village was in need of an updated kitchen with more cabinet space and natural lighting.

CONTACT US

Ready to invest in your home and yourself? Let’s discuss your next luxury design-build project.

CONTACT US

© 2022 Factor Design Build. All rights reserved. Privacy Policy Terms & Conditions Site by 00:OT