COMPLETE

Cherryville Road

DENVER, CO


This home in Greenwood Village was in need of an updated kitchen with more cabinet space and natural lighting. The custom-built dark beams in the ceiling are complemented with white cabinets and large windows allowing for great natural light. The planter area behind the intricate copper sink sits above a drain for easy watering. The plants are also in a great location to soak up the Colorado sun! The lighted cabinets also draw attention to the family’s precious collections.
Other updates included the living room and adjacent sitting area. We created a custom bookshelf to match the ceiling beams, allowing the family more room to display books and keepsakes. The sitting area included a one-of-a-kind, handmade mosaic artwork that our team installed above the new fireplace.